Çalış İlkokulu
Çalış Köyü/ Elbistan

VİZYON

Dünyayı değerleri ile paylaşan, tanıyan ve başkalarının hakkına saygı gösteren ve bir sonraki nesile daha iyi bir dünya bırakabilen,kendisi ve başkalarına karşı dürüst olabilen,etki altında kalmadan bir olayın her yanını görebilen,sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzellliklerin farkına vararak mutlu olan, yaşama ve insanlara sevgi ve mutlu dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren,öğrendiklerini kendisi, ailesi, memleketi ve tüm insanların yararı için kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Biz öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden,onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş,hatta aşıp çağlara yön vermeye elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi özdeğerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

BAŞARILAR

2 sınıf öğretmeni ve 1 okul öncesi öğretmeni bulunmaktadır. Birleştirilmiş sınıflı eğitim yapılmaktadır. (1-2,3-4)
Öğretim Şekli :Normal eğitim

Normal eğitim

Başlama:08:20 Bitiş:14:10

sobalı

özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.

İlçe merkezine 22 km uzaklıktadır.

çalış köyü